Artist in Residence – SEA Foundation

Nieuwe kunstwerken moeten ook kunnen worden getoond
Streefbedrag 14.700 euro
Bijdrage fonds 7000 euro

We willen dat professionele kunstenaars meer kunst kunnen maken. De nieuwe kunstwerken moeten ook kunnen worden getoond. We nodigen je van harte uit om bij te dragen aan het Artist-in-Residentie project van SEA Foundation. Opwindende kunstenaars als residenten bij SEA Foundation

12 juni t/m 10 juli 2017
Vanessa Brazeau uit Canada komt in het voorjaar om met stadsgenoten aan het werk te gaan. Leuk om te weten; Vanessa Brazeau groeide op in een sportminnend gezin. Bij haar thuis waren sportprestaties veel belangrijker dan iets met kunst. Vanessa kwam pas voor het eerst met kunst in aanraking toen ze al worstelkampioene was. Ze was toen 17 jaar oud. Vanessa komt als Artist in Residence om sportende Tilburgers met kunst te verbinden.

16 oktober tot 27 november 2017
Sidney Aerlbecht is een multi-talent uit België. Hij schildert en maakt muziek. Momenteel vindt hij kunst maken en over kunst nadenken nog spannender dan zijn eerste grote liefde: de auto. Eerder was Sydney Aerlbecht namenlijk automonteur. Sidney komt het Tilburgse landschap schilderen. Hij werkt samen met Tilburgs muziektalent. Na de Artist in Residence werkperiode volgt een tentoonstelling. Van 1 december 2017 – 14 januari 2018 Natuurlijk zijn er dan ook verrassende muziekoptredens.