Jan Gevers

Bedrijf: Van Spaendonck

Rol: Voorzitter van de Algemene Directie at Van Spaendonck Groep BV

Links:

Over Mij:
Ik ben na mijn bedrijfskunde studie aan de Technische Universiteit Eindhoven en na een korte uitstap bij de gemeente Voorburg bij Van Spaendonck gestart als organisatieadviseur. In dat kader bezig geweest met beloningsstructurering en organisatieverandering.

Vanaf 1986 als lid van de algemene directie primair verantwoordelijk voor de professionalisering van alle staf- en ondersteunende diensten en mede verantwoordelijk voor de strategische ontwikkeling van de Van Spaendonck onderneming (intern interim management, participaties/overnames en deconsolidaties, projectmanagement van grote projecten).

Vanaf 2001 voorzitter van de Algemene Directie van Van Spaendonck en daarmee eindverantwoordelijk voor de strategische ontwikkeling.

Vanaf 1980 lid van het bestuur van het Pensioenfonds Van Spaendonck en vanaf 1987 t/m 2007 de functie van voorzitter van het bestuur vervult. Sinds de liquidatie van het eigen pensioenfonds ben ik lid van de Raad van Overleg Solidair (ROSP) van Interpolis BTL, vanaf 2010 in de rol van vice voorzitter van de ROSP en voorzitter van de beleggingscommissie.

Specialties:strategische vraagstukken, general management, participaties en overnames, arbeidsvoorwaarden en pensioenvraagstukken in het bijzonder.

Naast dit alles heb ik een passie voor kunst en cultuur. Praktisch betekent dit dat ik regelmatig vertoef in musea. Naast het voorzitterschap voor Cultuurfonds Tilburg ben ik ook voorzitter van de Raad van Toezicht van Theaters Tilburg.