Tilt Literair Festival

Muziek, film, beeldende kunst, theater.
Streefbedrag 5000 euro
Bijdrage fonds 2500 euro

Op zaterdag 23 maart 2013 vindt in Tilburg het literaire festival TiLT plaats. Poppodium 013 is dan the place to be voor liefhebbers van literatuur en theater. Na twee uitverkochte edities is TiLT dit jaar hét nationale slotfeest van de Boekenweek. Op het overvolle affiche prijken namen als Kees van Kooten, Theo Maassen en Christiaan Weijts. Het gehele programma is te zien op www.tilt.nu.
TiLT staat voor Tilburg Literatuur & Theater. Maar ook voor deining, beweging, opschudding. En dat is precies wat we met het festival willen doen. Literatuur tot leven wekken. Boeken wakker schudden. Letteren koppelen aan andere disciplines. Muziek, film, beeldende kunst, theater. En dat allemaal op één prachtige avond. Een feest voor wie leest!
TiLT is dit jaar – in samenwerking met de CPNB – hét landelijke Boekenbal voor Lezers. Dit grote feest valt samen met het 100-jarig bestaan van de Bibliotheek Midden-Brabant en de Tilburgse festiviteiten rond Het Jaar 013. Het thema van de boekenweek is Gouden tijden, zwarte bladzijden.